Sobre mi Projectes Altres Contacte
BIO
BIO

Vaig néixer a Barcelona l'any 1992, i l'any 2017 em vaig graduar en Estudis d'Arquitectura per l'ETSAV (Escola Tècnica d'Arquitectura del Vallès), que pertany a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment treballo com a dissenyador arquitectònic a l'Architectural Design and Research Institute of HIT, a la ciutat de Harbin, Xina.

Convençut de voler ser arquitecte des de que tenia tan sols set anys, puc dir sense cap mena de dubte que l'arquitectura és la meva vocació vital. El disseny d'espais habitables era el meu hobby per excel·lència de petit, i fins i tot avui, quan ja ha trascendit de passatemps a futura professió, aquesta aproximació apassionada al sector em permet disfrutar de cada moment que passo projectant com si encara es tractés d'un joc.

Em considero una persona activa, creativa i oberta, i que sempre tracta de millorar, inclús (i especialment), quan això comporta superar convencionalismes assumides. Em preocupen els problemes del meu voltant i m'esforço en dedicar-me a solucionar-los. A més, em motiven les dificultats, que tendeixen a fer que m'interessi encara més en solucionar la qüestió inicial.

Al meu temps lliure, sóc un viatger àvid que es mou en busca de nous punts de vista, i, en aquesta línia, durant els meus estudis vaig escollir realitzar unes pràctiques a Xina per sumergir-me així a una cultura radicalment diferent i posar-me a prova. Tres anys després, vaig tornar al país asiàtic per dedicar-me professionalment a l'arquitectura. També utilitzo el meu temps d'esbarjo per a dedicar-me a activitats creatives com ara bé dibuixar, escriure, o composar música amb el meu grup.